Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Βριλήσσια   >   Εργασία   >   Λογιστικά - Οικονομικά

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ ΓΡΑΦΕΙΟ /ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ"   (Βριλήσσια)


Κωδικός αγγελίας: 59019-4-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 08-02-2016 19:53:02
Απαντήστε στο: [email protected]   

Θα επιθυμούσα να εργαστώ ως Βοηθός Λογιστή διότι είναι το αντικείμενο της αρεσκείας μου το οποίο έχω επιλέξει και σπουδάσει. Έχω προϋπηρεσία σε Λογιστικό γραφείο πραγματοποιώντας τη πρακτική μου άσκηση για 6 μήνες ως Βοηθός Λογιστή στο Λογιστικό Γραφείο του Τζουβάρα Γεωργίου. όπου και ασχολήθηκα με Καταχωρήσεις,έλεγχοι,Μισθοδοσία,Ε1,Ε9,Α21,Τροποποιιτικές,Διεκπεραίωση σε «ΙΚΑ, ΔΟΥ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΊΟ, ΓΕΜΗ, αιτήσεις κοινωνικού μερίσματος, έναρξη/παύση εταιριών ,εκτύπωση διαφόρων εγγράφων από TAXISNET για τους πελάτες όπως Ε1/Ε9 κ.α. »
Έχω σπουδάσει "Λογιστική και Χρηματοοικονομική" στο Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με βαθμό πτυχίου 7,73. Έχω αποφοιτήσει από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών στο Νέο Ψυχικό. Γνωρίζω την Γαλλική γλώσσα ιδιαίτερα καλά όπως και την Αγγλική και μέτρια την Αραβική. Είμαι εργατικός επικοινωνιακός έχω όρεξη για δουλειά και μάθηση προσαρμόζομαι και μαθαίνω εύκολα και έχω ευέλικτο ωράριο. Έχω επίσης και 4 χρόνια προϋπηρεσία στην RedBull Hellas ως StudentBrandManager κατά τη διάρκεια των σπουδών μου.

Ζητώ να εργαστώ
Εργασία πλήρους απασχόλησης
Με σύναψη συμβολαίου
Όχι εξ' αποστάσεως εργασία
Όχι πρακτική άσκηση
Με αποδοχές
Καταχωρητής: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΌ ΓΡΑΦΕΙΟ /ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ" Βριλήσσια νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Λογιστικά - Οικονομικά Εργασία (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Ζήτηση

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας