Ελλάδα   >   Ν. Άρτας   >   Νεοχωρι Αρτας   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - 100% επιτυχία!   (Νεοχωρι Αρτας)


Κωδικός αγγελίας: 70932-7-53320
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 12-05-2022 16:35:49
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - 100% επιτυχία! Νεοχωρι Αρτας νομού Άρτας, Ήπειρος Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πρόβλημα στη σχέση; Άδοξο Τέλος; Χωρισμός; Μάθε τα πάντα γύρω από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τη βοήθεια των διορατικών μέντιουμ καθώς και τις πιθανότητες επανασύνδεσης.

Για επαναφορά και επανασύνδεση προσώπου ανεξάρτητα από τη δυσκολία της κατάστασης μία κλήση στον αριθμό 9011.404.430 στο Κέντρο Επαναφοράς Προσώπου θα έχεις την ευκαιρία σε λίγο χρόνο να μάθει ότι οι άλλοι δεν θα σου αποκαλύψουν ποτέ.

Πάντα με την ειλικρίνεια, την αξιοπιστία και τον σεβασμό των πιο έμπειρων μέντιουμ του κλάδου.
-----------------
Είπαν για τις υπηρεσίες μας...

Αν και η δική μου περίπτωση πρέπει να ήταν από τις πιο δύσκολες τελικά κατάφερα μετά από την βοήθεια των Μέντιουμ να έχω μια επιτυχημένη Επαναφορά Προσώπου και τώρα είμαστε παντρεμένοι με δύο παιδιά. Ζω τη ζωή μου όπως την φανταζόμουν πάντα! Σας ευχαριστώ για την καθοδήγηση και τις χρήσιμες συμβουλές.
Μαριώ Νεοκλέους
-------------------------------------
Η σχέση μου είχε φτάσει στο τέλμα. Οι καθημερινοί τσακωμοί και οι διαφωνίες μας ώθησαν στα άκρα. Ξέραμε και οι δύο ότι βρισκόμασταν ένα βήμα πριν τον χωρισμό αλλά κανένας δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να κάνει κάτι. Αυτό μέχρι τη στιγμή που κάλεσα στο Κέντρο για την Επαναφορά Προσώπου για βοήθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Άντζελα και τον Δημήτρη για τη βοήθεια!
------------------------------------
Είχα χάσει τις ελπίδες μου και ήμουνα σίγουρη ότι τον είχα χάσει για πάντα μέχρι που αποφάσισα να καλέσω το Κέντρο Επαναφοράς Προσώπου. Άκουσα με προσοχή τις συμβουλές και τις προβλέψεις των μέντιουμ και με τη βοήθεια της διορατικότητας τους η υπόθεσή μου είχε αίσιο τέλος. Όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχα φανταστεί. Είστε οι εξαιρετικοί. Συνεχίστε έτσι!
Ίνα Μηνά

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας