Ελλάδα   >   Ν. Ευβοίας   >   Λιμνη   >   Πωλούνται   >   Υγεία - Ομορφιά

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και την καρδιά€ 15   (Λιμνη)


Κωδικός αγγελίας: 78236-1-71552
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-09-2020 20:17:31
Απαντήστε στο: [email protected]   

Εκχύλισμα Ασταξανθινης και Bilberry.
Το εκχύλισμα Ασταξανθινης και Bilberry είναι ένας συνδυασμός αντιοξειδωτικών από Ασταξανθινη από μικροφυκη του αρχιπέλαγους της Στοκχόλμης και από μύρτιλο των σουιδικων δασών.
Έχει αποδειχθεί ότι τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στη μείωση των αρνητικών επιδράσεων των ελεύθερων ριζών.Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται από τις επιλογές του τρόπου ζωής μας, όπως το κάπνισμα, ο ήλιος, η έκθεση μας στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και η κατανάλωση λιπαρών τηγανητών φαγητων καθώς και από το οξυγόνο που αναπνέουμε. Χρειαζόμαστε οξυγόνο για να ζήσουμε ωστόσο τα κύτταρα μας φθείρονται απ' αυτό και γερνάμε σταδιακά.
Το σώμα μας έχει μηχανισμούς για να διατηρεί υπό έλεγχο τις οξειδωτικές βλάβες και μεγάλο ποσοστό της άμυνας οφείλεται στα αντιοξειδωτικά.
Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε, βιταμίνη C , ζελατίνη από ψάρι και φυσικά συστατικά.

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και την καρδιά Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και την καρδιά Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και την καρδιά Λιμνη νομού Ευβοίας, Στερεά Ελλάδα Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας