Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Γλυφαδα   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ€ 1   (Γλυφαδα)


Κωδικός αγγελίας: 61730-5-54860
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 25-10-2019 19:28:02
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 1)
ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 2)
ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 3)

ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΕΚΘΕΣΗ, γλωσσικές ασκήσεις, και κείμενα νεοελληνικής Λογοτεχνίας τα οποία συνεξετάζονται, τόσο για Πανελλήνιες όσο και για Λύκειο και Γυμνάσιο, από Διδάκτορα κλασικής φιλολογίας με 20ετή πείρα. Συστηματική κάλυψη όλων των θεματικών ενοτήτων και γλωσσικών φαινομένων, περίληψη και ανάπτυξη παραγράφου, τεχνικές γραφής (δομή, επιχειρηματολογία, επικοινωνιακό πλαίσιο, ύφος και γλώσσα), κείμενα σημαντικά για τις εξετάσεις, χρήση της πιο σύγχρονης και έγκυρης βιβλιογραφίας, φωτοτυπίες και προσωπικές σημειώσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή, κατ' οίκον εργασία και τεστ, λεπτομερείς παρατηρήσεις και βαθμολόγηση. Μεγάλη μεταδοτικότητα και φιλικό κλίμα, υποστήριξη και ενθάρρυνση του μαθητή, αλλά και απόλυτα ειλικρινής και τακτική ενημέρωση σχετικά με τις αδυναμίες και την πρόοδό του. Τιμη στο 6985607640.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας