Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Πειραιώς / Νήσων   >   Πειραιας   >   Εργασία   >   Μάρκετινγκ

Εξωτερικοί Πωλητές/Πωλήτριες   (Πειραιας)


Κωδικός αγγελίας: 111462-4-53736
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-12-2020 12:58:28
Απαντήστε στο: [email protected]   

Σου αρέσει η επικοινωνία-επαφή με τον κόσμο; Αναζητάς συνεχή εκπαίδευση στο περιβάλλον εργασίας σου; Λειτουργείς καλύτερα όταν θέτεις στόχους;

Η Persistence Marketing προσφέρει σε κάθε φιλόδοξο νέο/νέα απόφοιτο/η σχολών Οικονομίας/Διοίκησης/Marketing την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί μας, για να αναπτύξει τα soft skills του/της πάνω στις πωλήσεις, στην έρευνα αγοράς και να διεκδικήσει πιστοποιήσεις εξέλιξης στους τομείς Sales & Marketing/HR/Management.

Είμαστε μια εταιρεία marketing και πωλήσεων με 5ετή προσφορά στην ανάπτυξη της αγοράς και στην εξαιρετική συμβουλευτική παροχή που προσφέρουμε στους πελάτες μας με σκοπό την κερδοφορία τους. Ταυτόχρονα, δίνουμε ευκαιρίες καριέρας σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στον γεμάτο προκλήσεις τομέα των sales/marketing/management.

Για το σκοπό αυτό αναζητάμε ανθρώπους ενθουσιώδεις, με κύριο χαρακτηριστικό τους τον επικοινωνιακό τους χαρακτήρα, ευέλικτους, με δίψα για εξέλιξη, που να σκέφτονται έξω από το κουτί, με επαγγελματική παρουσία και στοχοπροσήλωση.

Αν επιλεχθείς θετικά, θα συνεργαστείς με την ομάδα της Persistence η οποία απαρτίζεται από έμπειρους coaches που θα σε εκπαιδεύσουν και θα σε καθοδηγήσουν από τα πρώτα στάδια των πωλήσεων (τεχνικές πωλήσεων, marketing, έρευνα αγοράς) έως και τα επόμενα στάδια εξέλιξης (HR, Management). Σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον συνεργασίας, που προάγει την ομαδικότητα και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών, μπορείς και εσύ να γίνεις σημαντικό στέλεχος της Persistence Marketing.

Επισκέψου το site μας, www.persistence.gr , ενημερώσου για όλα, και περιμένουμε το βιογραφικό σου άμεσα!

Αποστολή βιογραφικών στο email: [email protected]

Προσφέρω θέση εργασίας
Εργασία πλήρους απασχόλησης
Με αποδοχές
Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας