Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας   >   Καβάλα   >   Ακίνητα   >   Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών

Εξοχική κατοικία 160μτ κοντά σε βουνό και θάλασσα€ 70   (Καβάλα)


Κωδικός αγγελίας: 51869-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 19-06-2016 06:29:07
Απαντήστε στο: [email protected]   

H εξοχική μας κατοικία 160m2 βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στα Αμισιανά Καβάλας μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το βουνό και 8χιλ. από την θάλασσα και από το κέντρο της πόλης της Καβάλας. Προσφέρουμε μια μεγάλη σαλοτραπεζαρία 60m2 και 3 υπνοδωμάτια με θέα τον καταπράσινο κήπο και το βουνό. Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και 2 μπάνια. Στον κήπο υπάρχει χώρος ξεκούρασης με μεγάλο τραπέζι κάτω από την πέργκολα. Στο πίσω μέρος του σπιτιού υπάρχει λαχανόκηπος με λαχανικά της εποχής

Εμβαδόν: 160 τ.μ. (0.44 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Υπνοδωμάτια: 3 υ/δ
Σκυλιά ΟΧΙ αποδεκτά
Γάτες ΟΧΙ αποδεκτές
Καταχωρητής: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

Εξοχική κατοικία 160μτ κοντά σε βουνό και θάλασσα Καβάλα νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Εξοχική κατοικία 160μτ κοντά σε βουνό και θάλασσα Καβάλα νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Εξοχική κατοικία 160μτ κοντά σε βουνό και θάλασσα Καβάλα νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Εξοχική κατοικία 160μτ κοντά σε βουνό και θάλασσα Καβάλα νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας