Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση

Έγγραφα για σπουδές - Academynet€ 100   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 64239-7-56334
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-04-2019 11:29:42
Απαντήστε στο: [email protected]   

Έγγραφα για σπουδές - Academynet Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Έγγραφα για σπουδές - Academynet
την Academynet διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα, τις γνώσεις και τις τεχνικές προκειμένου να αναλάβουμε να συγγράψουμε όλα τα έγγραφα για σπουδές που αποτελούν καθοριστικό κριτήριο αξιολόγησης για την επιλογή σας. Τα συγκεκριμένα έγγραφα αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της αίτησης σας και για τη λήψη υποτροφίας. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν τα πανεπιστήμια υπέβαλλαν τους υποψηφίους σε συνέντευξη ώστε να προβούν στην τελική επιλογή των φοιτητών τους. Όμως, η διαδικασία της συνέντευξης τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με τα παρακάτω έγγραφα:
Personal Statement
Συγγράφουμε το Personal Statement σας προσανατολισμένοι στα ισχυρά σας σημεία και τις ικανότητες σας. Χρησιμοποιούμε τις απαραίτητες τεχνικές προκειμένου να σας διαφοροποιήσουμε από τη μάζα των υποψηφίων που διαθέτει παρόμοια προσόντα με τα δικά σας.
Statement of Purpose
Συντάσσουμε μοναδικά, ελκυστικά και στοχευμένα Statements of Purpose προκειμένου να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε πλήθος υποψηφίων που πληρούν στον ίδιο βαθμό με εσάς τα κριτήρια που θέτουν τα πανεπιστήμια.
Motivation letter
Αυξάνουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες επιτυχίας της αίτησης σας μέσω της σύνταξης ενός εξαίρετου motivation letter το οποίο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψήφιους.
Curriculum Vitae
Διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές προκειμένου να προβάλλουμε μόνο εκείνα τα στοιχεία που θα ενδιέφεραν τους αξιολογητές της επιτροπής και που θα σας διέκριναν από τους συνυποψήφιους σας.
Letter of recommendation
Έχουμε την πείρα και τις γνώσεις ώστε να παρουσιάσουμε με δεξιοτεχνία τα δυνατά σας σημεία προκειμένου να πείσουμε την επιτροπή των πανεπιστημίων για την πραγματική υπόσταση των ικανοτήτων σας.
Reference Letter
Συγγράφουμε μοναδικά και πρωτότυπα reference letters για τον καθένα σας με τρόπο έτσι ώστε να είναι απολύτως προσανατολισμένα στα ισχυρά σημεία της προσωπικότητάς σας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Academynet στο [email protected] ή καλέστε στο 6970445824.
https://academynet.edu.gr

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας