Ελλάδα   >   Ν. Κυκλάδων   >   Μηλος   >   Υπηρεσίες   >   Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια

Δωμάτια, Μήλος. Πολυτέλεια και οικονομία. www.villamarios.gr€ 1   (Μηλος)


Κωδικός αγγελίας: 47562-7-27538
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 07-11-2014 20:41:13
Απαντήστε στο: [email protected]   

To ξενοδοχείο με τη επωνυμία Villa Marios, βρίσκεται στη περιοχή της Ζεφυρίας, που είναι η παλιά πρωτεύουσα της Μήλου. Είναι στο κέντρο του νησιού, γεγονός που καθιστά τη πρόσβαση προς άλλους προορισμούς του νησιού εξαιρετικά εύκολη και κοντινή. Πιο συγκεκριμένα από τη Πλάκα, τη Τρυπητή και το Τριοβάσαλο απέχει 10 με 15 λεπτά. Από το λιμάνι του Αδάμαντα απέχει μόλις 5 λεπτά. Οι ομορφότερες παραλίες του νησιού είναι σχεδόν δίπλα στο ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα από τη κοσμοπολίτικη παραλία «Παλιοχώρι» απέχει μόλις 7 λεπτά, από τη παραλία «Αγία Κυριακή» απέχει 4-5 λεπτά, από τη παραλία « Αχιβαδολίμνη» μόλις 6 λεπτά, από τις παραλίες «Φυριπλάκα», «Τσιγκράδο» ,«Προβατά», « Άγιο Σώστη», « Γέρακα», «Γέροντα» και «Θειορυχεία» απέχει 7 με 10 λεπτά. Κατά συνέπεια η τοποθεσία του ξενοδοχείου αποτελεί κομβικό σημείο ενώ παράλληλα είναι μες στη φύση. Πρόκειται για τοποθεσία αρκετά ήσυχη, γεγονός που τη κάνει να αποτελεί ιδανικό μέρος για ξεκούραστες διακοπές. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι απέχει από το αεροδρόμιο της Μήλου μόλις 5 λεπτά, χωρίς να ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος από τη διέλευση των αεροπλάνων λόγω του ότι μεσολαβεί λόφος.
Η απόσταση από τον οικισμό της Ζεφυρίας δε ξεπερνά τα 500 μέτρα.
Η κατασκευή του κτιρίου τελείωσε στο τέλος του 2012. Πρόκειται για κτίριο με μοντέρνα αρχιτεκτονική που δε ξεφεύγει από τον κυκλαδίτικο χρώμα του νησιού συνδυάζοντας άριστα το παραδοσιακό με το μοντέρνο στοιχείο. Βρίσκεται σε οικόπεδο εμβαδόν 4010.80 τ.μ. Το κατάλυμα αποτελείται από όροφο, ισόγειο και υπόγειο συνολικού εμβαδόν 325,92 τ.μ. Έχουν κατασκευαστεί 8 υπερσύχρονα αυτόνομα δωμάτια περιμετρικά των οποίων υπάρχει μεγάλη βεράντα σε κάθε όροφο. Δύο από τα δωμάτια έχουν δική τους ιδιωτική βεράντα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει στην οπίσθια πλευρά του μεγάλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων δικύκλων (parking), ενώ ο προαύλιος χώρος ενδείκνυται για βόλτα στο κήπο, μπάρμεκιου και παιδική χαρά.
Για τη πρόσβαση στο ξενοδοχείο υπάρχουν διάσπαρτες ταμπέλες από το λιμάνι του Αδάμαντα.

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Δωμάτια, Μήλος. Πολυτέλεια και οικονομία. www.villamarios.gr Μηλος νομού Κυκλάδων, Νησιά Αιγαίου Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Δωμάτια, Μήλος. Πολυτέλεια και οικονομία. www.villamarios.gr Μηλος νομού Κυκλάδων, Νησιά Αιγαίου Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Δωμάτια, Μήλος. Πολυτέλεια και οικονομία. www.villamarios.gr Μηλος νομού Κυκλάδων, Νησιά Αιγαίου Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Δωμάτια, Μήλος. Πολυτέλεια και οικονομία. www.villamarios.gr Μηλος νομού Κυκλάδων, Νησιά Αιγαίου Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας