Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Περιστερι   >   Πωλούνται   >   Παιχνίδια - Βιντεοκονσόλες

διπλός επαγγελματικός μεγεθυντις με όλα τα ανταλλακτικα€ 200   (Περιστερι)


Κωδικός αγγελίας: 42840-1-41622
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 06-08-2015 19:49:46
Απαντήστε στο: [email protected]   

6986319190...
Γεια σας . Λυπαμαι παρά πολύ που δεν έχω γράψη τόσο καιρο .Είχα το λόγο μου... Σήμερα θέλω να σας πω λίγο την ιστορία μου για το πώς μεγάλωσε το πέος για 4,5 εκατοστά σε μόλις 2 μήνες!.Kai το σημαντικό που θέλω να σας πω, ότι το προϊόν σούπερ επαγγελματικός μεγεθυντής είνε εντελώς ασφαλής για την υγεία σας.Μόνο μη γελατε)

Αυτός ο μεγεθυντής για να αυξήσουν την αξιοπρέπειά, την βρήκα εντελώς τυχία. Εγώ πραγματικά έχω αρκετά μεγαλο μέγεθος - 20 εκατοστά.Αυτό σίγουρα δεν είναι πολύ, αλλά τα κορίτσια δεν φαίνεται να παραπονιούνται, γι 'αυτό δεν έδινα σημασία. Αλλά και πάλι αποφάσισα να δοκιμάσω 3-4 εκατοστά συν ή όταν δεν βλάπτει, σωστά; ?).

Έτσι έκανα μια παραγγελία και λίγες μέρες αργότερα πήρα το πακέτο με τον μεγεθυντή.Πληρώνοντας(δεν επιβαρύνεται με τον προϋπολογισμό μου) πίστευα ότι θα μου φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, από εκείνη την ημέρα, άρχισα να την χρησιμοποιο.

Ειλικρινά στην αρχή δεν πίστευα για την ταχεία δράση του μεγεθυντή , όπως γράφτηκε στην ιστοσελίδα τους.Αλλά δύο ημέρες αργότερα κατάλαβα ότι ημουν λάθος...

Ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικούς, ένιωθα μέσα μου ότι αλλάζει κάτι. Μετά από 5 ημέρες από την εφαρμογή του μεγεθυντή αποφάσισα να μετρήσω το πέος μου, ίσως μεγάλωσε τουλάχιστον μισό εκατοστό ... Μετρώντας το πέος μου έχω κυριολεκτικά πάγωσε ... Το πέος μου μεγάλωσε για 3,5 εκατοστα!!!! Για 2 μηνες !!!!!Ήμουν τόσο χαρούμενος ,που πηδούσα από τη χαρά ....

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

διπλός επαγγελματικός μεγεθυντις με όλα τα ανταλλακτικα Περιστερι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Παιχνίδια - Βιντεοκονσόλες Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

διπλός επαγγελματικός μεγεθυντις με όλα τα ανταλλακτικα Περιστερι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Παιχνίδια - Βιντεοκονσόλες Πωλούνται (μικρογραφία 1)
διπλός επαγγελματικός μεγεθυντις με όλα τα ανταλλακτικα Περιστερι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Παιχνίδια - Βιντεοκονσόλες Πωλούνται (μικρογραφία 2)
διπλός επαγγελματικός μεγεθυντις με όλα τα ανταλλακτικα Περιστερι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Παιχνίδια - Βιντεοκονσόλες Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας