Ελλάδα   >   Ν. Χανιών   >   Χανιά   >   Κοινότητα   >   Εκδηλώσεις - Συναυλίες - Εκθέσεις

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΑΝΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 18-21/04/2017   (Χανιά)


Κωδικός αγγελίας: 44037-8-42808
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 07-04-2017 06:25:47
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΕΤΑΝΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 18-21/04/2017 Χανιά νομού Χανιών, Κρήτη Εκδηλώσεις - Συναυλίες - Εκθέσεις Κοινότητα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Για πρώτη φόρα στην Ελλάδα, ο Σύλλογος πετάνκ Χανίων διοργανώνει το πρώτο διεθνές σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών/προπονητών για το άθλημα πετάνκ (petanque.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό δίκτυο εκπαίδευσης πετάνκ Γαλλίας (educnaute-infos.com) και την Ένωση πετάνκ Ελλάδος (petanque-hellas.eu) στις 18-21 Απριλίου, 2017 στο Πνευματικό κέντρο Μάλεμε του Δήμου Πλατανιάς (platanias.gr). Ο εκπαιδευτής είναι ο κ. ALAIN JUILLA, Γάλλος διεθνής εκπαιδευτής, εγκεκριμένος από την Γαλλική, Ευρωπαϊκή (CEP) και διεθνή ομοσπονδία πετάνκ (FΙPJP) και ιδρυτής του Ευρωπαϊκού δικτύου εκπαίδευσης του πετάνκ. O κ. ALAIN JUILLA είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής και διαιτητής πετάνκ από το 2000 και έχει εκπαιδεύσει πολλούς διαιτητές και προπονητές στην Γαλλία και σε άλλες χώρες του κόσμου.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν εθνικά διπλώματα διαιτητών/προπονητών (πρώτο επίπεδο) τα οποία είναι αναγνωρισμένα από την διεθνή ομοσπονδία πετάνκ και από την Ένωση πετάνκ Ελλάδος. Το σεμινάριο θα είναι στα Ελληνικά και Γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση. Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και το κόστος συμμετοχής είναι 50€ για τα μέλη της Ένωσης και 70€ για τους υπόλοιπους.
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με προπληρωμή του κόστους εγγραφής μέχρι στις 30 Μαρτίου. Από τις 31 Μαρτίου θα υπάρξουν επιβάρυνση 20€ για όλες τις εγγραφές. Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο 6972414489 η με εμαιλ στο [email protected] Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι ως παρακάτω:
ΩΡΕΣ ΤΡΙΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
9-12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ
15-19 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Ζήτηση (Ζητώ από την κοινότητα)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας