Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση

Διαφημιστικά Κείμενα - Κείμενα για Ιστοσελίδες - Academynet€ 100   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 64238-7-56334
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-04-2019 11:29:42
Απαντήστε στο: [email protected]   

Διαφημιστικά Κείμενα - Κείμενα για Ιστοσελίδες - Academynet Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Διαφημιστικά Κείμενα - Κείμενα για Ιστοσελίδες - Academynet

Διαφημιστικά Κείμενα
Θέλετε να μιλήσετε στους πελάτες στη γλώσσα που αντιλαμβάνονται για να τους πείσετε προκειμένου να αγοράσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες σας; Στην Academynet αναλαμβάνουμε τη σύνταξη δελεαστικών διαφημιστικών κειμένων για τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (flyers, φυλλάδια, Google Adwords και Social Media). Τα διαφημιστικά κείμενα που σας προσφέρουμε είναι ειδικά διαμορφωμένα και επιμελημένα ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του δικού σας αγοραστικού κοινού. Επομένως απευθυνόμαστε στοχευμένα στους πελάτες σας ώστε να ενισχύσουμε το εμπορικό σας σήμα και να δημιουργήσουμε αξία για την επιχείρηση σας.
Κείμενα για Ιστοσελίδες
Στην Academynet αναλαμβάνουμε τη συγγραφή στοχευμένων, μοναδικών και πρωτότυπων κειμένων και άρθρων για ιστοσελίδες, e-shops και Blogs. Η δημιουργία περιεχομένου που προσθέτει αξία στους επισκέπτες της ιστοσελίδας και κατ’ επέκταση στην επιχείρηση σας, είναι υπόθεση δική μας! Επίσης, έχοντας τις απαιτούμενες γνώσεις των μυστικών του digital marketing συγγράφουμε κείμενα για ιστοσελίδες ειδικά σχεδιασμένα για βελτιστοποίηση του SEO. Τα κείμενα αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις των μηχανών αναζήτησης κατατάσσοντας την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Academynet στο [email protected] ή καλέστε στο 6970445824.
https://academynet.edu.gr

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας