Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Μαρουσι   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Το Αληθινό Μέντιουμ™ | Σοφία Ρονιώτη€ 50   (Μαρουσι)


Κωδικός αγγελίας: 60913-7-57646
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 03-10-2022 17:56:07
Απαντήστε στο: [email protected]   

Το Αληθινό Μέντιουμ™ | Σοφία Ρονιώτη Μαρουσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Το Αληθινό Μέντιουμ™ | Σοφία Ρονιώτη Μαρουσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Το Αληθινό Μέντιουμ™ | Σοφία Ρονιώτη Μαρουσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Το Αληθινό Μέντιουμ™ | Σοφία Ρονιώτη Μαρουσι νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Η Σοφία Ρονιώτη είναι Το Αληθινό Μέντιουμ™ που δεν αντιγράφεται. Μάθετε στο provlepseissofias.gr γιατί ξεχωρίζουμε. Τρεις γενιές αληθινών μέντιουμ από το 1958.Η σπάνια πιστοποίηση από τον θρυλικό Άγγελο Τανάγρα, στην πρώτη γενιά του Προβλέψεις Σοφίας, την αείμνηστη Αθηνά Λέοντος Λιαποπούλου, έθεσε τις βάσεις για μία θρυλική πορεία 60 ετών. Από την σεβάσμια γιαγιά Νανά (Αθηνά), στο “θηρίο πρόβλεψης”, μητέρα Μαρία Λιαποπούλου Ρονιώτη.
Η 3η γενιά είναι η Σοφία μας. Το σπάνιο ενορατικό μέντιουμ του σήμερα που έρχεται από το παρελθόν. Οι δύο (πραγματικές) πιστοποιήσεις της στην ψυχολογία, σε συνδυασμό με την ισχυρή ικανότητα πρόβλεψης, εγγυώνται μία πραγματικά σοβαρή προσέγγιση στο θέμα που σας απασχολεί και όχι στα λόγια. Χωρίς μάγια, μαγικά φίλτρα και ξόρκια μπαίνουμε στον 21ο αιώνα και αφήνουμε στους τυχαίους και χθεσινούς, δήθεν μελλοντολόγους, όλες αυτές τις γραφικές πρακτικές που τους χαρακτηρίζουν…
Εμείς διατηρούμε τις αγαπημένες συνήθειές σας, που δεν μπορούμε να αλλάξουμε και σας επιτρέπουμε να διαλέξετε μία από τις παρακάτω υπηρεσίες:

κατόπιν ραντεβού (2299154695)
Προβλέψεις Χαρτομαντείας 50€ Διάρκεια 45’ Λεπτά (γραφείο)

Προβλέψεις Καφεμαντείας 50€ Διάρκεια 45’ Λεπτά (γραφείο)
(και με φωτογραφία τηλεφωνικά, μετά από δική σας επανειλημμένη απαίτηση / 35€ Διάρκεια 30’ Λεπτά)

Τηλεφωνικές Προβλέψεις 35€ Διάρκεια 30’ Λεπτά (ΟΧΙ 090 / κατόπιν ραντεβού)

Επιλέξτε το σκηνικό που επιθυμείτε και αφήστε τη Σοφία να σας δείξει τον αληθινό τρόπο πρόβλεψης και συμβουλευτικής χωρίς να θεοποιεί το χαρτί ή το φλιτζάνι. Η πραγματική αξία της ξεχωρίζει και σας βοηθά προσγειωμένα να αντιμετωπίσετε προβλήματα γάμου, σχέσεων, επαγγελματικά και κάθε άλλου είδους θέμα σας απασχολεί. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι φίλοι στο πέρασμα έξι δεκαετιών εγγυώνται ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.
Μέντιουμ Μελλοντολόγος & Συμβουλευτική.
Η Σοφία σας / Το Αληθινό Μέντιουμ™ 3ης Γενιάς.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε γιατί ξεχωρίζουμε, αλλά και για όλες τις υπηρεσίες μας στο provlepseissofias.gr

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας