Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Αϊλίν - Νέο Μεταφυσικό Κέντρο "Η Ελπίδα"   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 68539-7-53320
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 15-02-2021 10:52:23
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Αϊλίν - Νέο Μεταφυσικό Κέντρο "Η Ελπίδα"Κάθε άλλο παρά είναι τυχαίο το όνομα του Μεταφυσικού Κέντρου Ελπίδα. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα του. Με τη βοήθεια των δυνατών Μέντιουμ και Αστρολόγων του συγκεκριμένου κέντρου και με γνωστούς Συνεργάτες όπως η Αϊλίν η Χαρούλα Αντωνίου αλλά και πολλοί άλλοι επώνυμοι έφτασε η στιγμή να δεις πως θα εξελιχθεί η ζωή σου στο μέλλον.

Κάλεσε στο 8758768326 οποιαδήποτε στιγμή και μίλησε με την Χαρούλα Αντωνίου και τους Συνεργάτες της για κάθε θέμα που σε απασχολεί. Ζήτησε τις συμβουλές τους και αυτοί θα διαβάσουν τις αστρολογικές συγκυρίες και θα σου αποκαλύψουν πιο δρόμο να επιλέξεις. Σκοπός τους είναι να σου προσφέρουν μια ευχάριστη τηλεφωνική εμπειρία και να σου εξασφαλίσουν τους τρόπους για να ζήσεις ένα καλύτερο μέλλον εσύ και η οικογένειά σου.

Μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα τους κριτικές ανθρώπων που έχουν καλέσει στο Μεταφυσικό Κέντρο Ελπίδα και έχουν βοηθηθεί.

Αντιγράφουμε μερικές κριτικές:

Μαίρη - Πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις. Μου επιβεβαιώσατε κάποια πράγματα που σκεφτόμουν και με βοηθήσατε να κάνω την επόμενη κίνηση.

Ζήνα -Είστε απίθανοι! Μου έκανε πρόταση γάμου δύο μήνες μετά όταν λύθηκε το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σας ευχαριστώ.

Δημήτρης - Βρήκε αμέσως το πρόβλημά μου, μέσα σε λίγα λεπτά το μυαλό μου άλλαξε. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία που με έβαλε σε ένα χαρούμενο κόσμο.


Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 875 876 8326
Ωράριο Λειτουργίας: 24 ώρες / 365 μέρες
Ιστοσελίδα: http://www.metafisiko.gr/

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Αϊλίν - Νέο Μεταφυσικό Κέντρο "Η Ελπίδα" Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας