Αγροτεμαχιο οικοδομησιμο 9ο χιλ Αλεξανδρουπολης Μακρης € 132000 (Αλεξανδρούπολη)
Κωδικός αγγελίας: 223483
♥Αποθήκευση στις αγαπημένες
Αγροτεμαχιο. Ανταλλασεται με αναλογης αξιας διαμερισμα σε κεντρο πολης η πωλειται επι της Λ.Μακρης στην Αλεξανδρουπολη Ν.Εβρου Θρακης επανω σε κεντρικο δημοσιο δρομο στην νοτια πλευρα στο 9ο χιλιομετρο Αλεξανδρουπολης Μακρης αγροτεμαχιο προς εκμεταλευση ελαιοδεντρων η αλλων εργασιων οικοδομησιμο επενδυτικο.Μπορει να λειτουργησει με τουριστικα καταλυματα η να χρησιμοποιηθει ως κτημα εξοχικο.Απεχει 480μ. απο την θαλασσα 5 λεπτα απο το διαβαλκανικο νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης και 15-20 λεπτα απο το κεντρο.Αμεση προσβαση απο ασφαλτο και πολυ κοντα στη Μακρη.Υπαρχει συχνη συγκοινωνια στις τουριστικες περιοχες και στο κεντρο.Εχει εκταση 4.400 τμ.Υπαρχει η δυνατοτητα αγορας η ανταλλαγης η πωλησης και με 9 στρεμματων.
Στοιχεία αγγελίαςΕμβαδόν4400 τ.μ. (30 ευρώ/τ.μ.)ΣκυλιάΑποδεκτάΓάτεςΑποδεκτέςΑγγελιοδότηςΙδιώτηςΜέλοςΜη εγγεγραμμένος χρήστηςΤύπος αγγελίαςΠροσφορά - Προσφέρω κάποιο ακίνητοΠόλη / περιοχήΑλεξανδρούπολη, ΈβρουΤοποθεσία στο χάρτη (μη ακριβής):X Διαγραφή αγγελίας ⚑ Σήμανση / αναφορά αγγελίαςΠερισσότερες αγγελίες για Ανταλλαγή ακινήτου και "Ακίνητα":
Ακίνητα στην Ελλάδα > Ακίνητα σε Θράκη > Ακίνητα στο Νομό Έβρου > Ακίνητα σε Αλεξανδρούπολη
Ανταλλαγή ακινήτου στην Ελλάδα > Ανταλλαγή ακινήτου σε Θράκη > Ανταλλαγή ακινήτου στο Νομό Έβρου > Ανταλλαγή ακινήτου σε Αλεξανδρούπολη
→ Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές ←
