Ελλάδα   >   Ν. Πρεβέζης   >   Πρέβεζα   >   Ακίνητα   >   Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

Αγροτεμάχιο-Κτήμα έκτασης 11 στρεμμάτων στην Πρέβεζα€ 270000   (Πρέβεζα)


Κωδικός αγγελίας: 63637-3-71896
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 22-08-2020 08:37:53
Απαντήστε στο: [email protected]   

Αγροτεμάχιο-Κτήμα έκτασης 11 στρεμμάτων στην Πρέβεζα Πρέβεζα νομού Πρεβέζης, Ήπειρος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Αγροτεμάχιο-Κτήμα έκτασης 11 στρεμμάτων στην Πρέβεζα Πρέβεζα νομού Πρεβέζης, Ήπειρος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Αγροτεμάχιο-Κτήμα έκτασης 11 στρεμμάτων στην Πρέβεζα Πρέβεζα νομού Πρεβέζης, Ήπειρος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Αγροτεμάχιο-Κτήμα έκτασης 11 στρεμμάτων στην Πρέβεζα Πρέβεζα νομού Πρεβέζης, Ήπειρος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Το Αγροτεμάχιο-Κτήμα προς πώληση βρίσκεται στην περιοχή "Σκαμνούλα" της Πρέβεζας, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Ο δρόμος περνάει ακριβώς μπροστά από την είσοδο του κτήματος και είναι ασφαλτοστρωμένος και σε καλή κατάσταση. Εντός του κτήματος υπάρχουν οι εξής υποδομές: Μια μικρή αποθήκη, ρεύμα, γεώτρηση και περίπου 100 δέντρα( πορτοκαλιές, λεμονιές, νεραντζιές). Η πιο κοντινή πρόσβαση σε παραλία (παραλία Καλαμίτσι) είναι σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο.Το κτήμα είναι εκτός σχεδίου πόλεως και είναι έντεκα στρέμματα. Κατάλληλο για καλλιέργειες, επιχείρηση και ότι άλλο. Το μπροστινό και πλάγιο τμήμα του είναι περιφραγμένο, ενώ το πίσω τμήμα του μόνο οριοθετημένο. Η τιμή του είναι συζητήσιμη.

Εμβαδόν: 11000 τ.μ. (24.55 ευρώ/τ.μ.)
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας