Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αγιος Δημητριος   >   Υπηρεσίες   >   Μετακομίσεις - Αποθήκευση

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μak Movers. 2110149508   (Αγιος Δημητριος)


Κωδικός αγγελίας: 44050-7-413
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 02-08-2017 11:37:03
Απαντήστε στο: [email protected]   

Η εταιρία \"MAK movers\" ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ καλύπτει πλήρως μετακομίσεις οικοσκευών εντός του νομού Αττικής και των υπόλοιπων περιφερειών της χώρας.
Η αξιόπιστη μεταφορά των οικοσκευών υλοποιείται μέσω των ιδιωτικών φορτηγών μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο είναι υπεύθυνο για την αποσυναρμολόγηση, συσκευασία και φόρτωση των οικοσκευών από τον τόπο παραλαβής καθώς και για την εκφόρτωση και αποσυναρμολόγηση τους, στον τόπο παράδοσης.
Για την ασφαλέστερη μεταφορά των οικοσκευών, η εταιρία παρέχει τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα, όλων των μέτρων. Για την βέλτιστη προστασία των οικοσκευών,υαλικών και ρουχισμού, η εταιρία χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά συσκευασίας.
Επίσης, η συνεργασία μας, με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διασφαλίζει την αποσύνδεση και σύνδεση a/c, και ηλεκτρικών συσκευών.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε τη μελέτη και κοστολόγηση της μετακόμισης, χωρίς καμία επιβάρυνση.www.makmovers.gr

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μak Movers. 2110149508 Αγιος Δημητριος νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μετακομίσεις - Αποθήκευση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μak Movers. 2110149508 Αγιος Δημητριος νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μετακομίσεις - Αποθήκευση Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Μak Movers. 2110149508 Αγιος Δημητριος νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μετακομίσεις - Αποθήκευση Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας