Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου   >   Μυτιλήνη   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα ξένων γλωσσών

Αγγλικά Παιδιά Μαθητές Lower TOEIC ADVANCED PROFICIENCY IELT€ 10   (Μυτιλήνη)


Κωδικός αγγελίας: 47023-5-38089
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 08-03-2015 02:45:22
Απαντήστε στο: [email protected]   

Διπλωματούχος Καθηγητής - Native English Speaker με Διδακτορικό δίπλωμα και με μεγάλη εμπειρία στην επιστημονική συγγραφή. Αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα και μαθήματα σε ολιγομελή γκρουπ για Αγγλικά σε ΟΛΑ τα επίπεδα. Μεγάλη επιτυχία σπουδαστών στις εξετάσεις CAMBRIDGE, MICHIGAN καθώς και σε όλα τα πτυχία Αγγλικών. Ενήλικες σπουδαστές για την γρήγορη αλλά άρτια προετοιμασία τους για TOEIC, BULATS και ΜΕΤ.
Μιλήστε την ξένη γλώσσα που θα κάνουμε μαζί και όχι απλώς την απλή διδασκαλία των κανόνων. Ιδιαίτερο στο δικό μας επαγγελματικό χώρο με όλα τα σωστά εποπτικά μέσα και με αποδείξεις!
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουμε στους ενήλικες συνδυάζουν τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας με τη βέλτιστη ποιότητα σπουδών. Οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε πληθώρα βιβλίων και σε εκπαιδευτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν το πτυχίο που επιθυμούν. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη διαδικασία των εξετάσεων συμμετέχοντας σε δοκιμαστικές εξετάσεις (mock exams) χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Mike Kenteris @ Εκπαιδευτήριο ΚΕΝΤΕΡΗΣ EDU 22510.37133

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Αγγλικά Παιδιά Μαθητές Lower TOEIC ADVANCED PROFICIENCY IELT Μυτιλήνη νομού Λέσβου, Νησιά Αιγαίου Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας