Ελλάδα   >   Ν. Κοζάνης   >   Κοζάνη   >   Πωλούνται   >   Άλλα είδη

Reflex Instant Mass 2.727gr€ 15   (Κοζάνη)


Κωδικός αγγελίας: 52169-1-25121
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 04-11-2014 08:18:10
Απαντήστε στο: [email protected]   

Η REFLEX INSTANT MASS είναι κορυφαίο προϊόν της αγοράς που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών που γυμνάζονται πολύ σκληρά και χρειάζονται έξτρα πρωτεΐνη και θερμίδες για τους μυς. Είναι πιθανόν το πιο προηγμένο προϊόν που διατίθεται, αφού περιέχει πολλές αναβολικές θρεπτικές ουσίες που συχνά απουσιάζουν από άλλα αντίστοιχα προϊόντα αύξησης όγκου. H REFLEX INSTANT MASS περιέχει ένα μείγμα από τις 3 πιο σπουδαίες μορφές πρωτεΐνης. Πρωτεΐνη ορρού γάλακτος, καζεΐνική πρωτεΐνη, πρωτεΐνη αυγού. Έχει μια από τις υψηλότερες βιολογικές αξίες οποιουδήποτε πρωτεϊνικού συμπληρώματος στην αγορά, χάρη στα άριστα αμινοξέα, στην περιεκτικότητα πρωτεΐνης και στην σταδιακή αφομείωση των 3 διαφορετικών μορφών πρωτεΐνης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη και ταχύτερη πρωτεϊνοσύνθεση για μυική ανάπτυξη καθώς επίσης και στην εξαιρετική αφομείωση που βασίζεται στο ένζυμο Digezyme.

Δεν θα βρείτε οποιαδήποτε προσθήκη ζάχαρης ή δεξτρόζης σε αυτό το προϊόν. Χρησιμοποιείται μόνο Μαλτοδεξτρίνη, μια ζωτικής σημασίας πηγή ενέργειας για να αναπληρώσει το γλυκογόνο που χάνεται από τον οργανισμό μετά από έντονη άσκηση. Η Μαλτοδεξτρίνη προτιμάται από τους επαγγελματίες. Είναι το Νο 1 συστατικό για τις ανάγκες σας σε ενέργεια...

ZMA και NAC για δύναμη και αύξηση όγκου.
Κανένα προϊόν αύξησης όγκου σήμερα δεν είναι πλήρες χωρίς αυτό το κλινικά αποδεδειγμένο δίδυμο.. Το ZMA έχει εμφανίσει αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης πάνω από 33% και αύξηση δύναμης πάνω από 11% στους αθλούμενους που προπονούνται στη δύναμη.

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Reflex Instant Mass 2.727gr Κοζάνη νομού Κοζάνης, Μακεδονία Άλλα είδη Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Reflex Instant Mass 2.727gr Κοζάνη νομού Κοζάνης, Μακεδονία Άλλα είδη Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Reflex Instant Mass 2.727gr Κοζάνη νομού Κοζάνης, Μακεδονία Άλλα είδη Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Reflex Instant Mass 2.727gr Κοζάνη νομού Κοζάνης, Μακεδονία Άλλα είδη Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας