Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες

REJUVANCE - Φυσικό lifting προσώπου   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 60008-7-54718
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-11-2017 02:38:48
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Οι συνεδρίες Rejuvance είναι μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Είναι ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό «άγγιγμα» (τεχνική), κατά την διάρκεια της οποίας δεν χρησιμοποιούνται κρέμες ή λάδια παρά μόνο το απαλό άγγιγμα των δακτύλων. Αναζωογονεί και φρεσκάρει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως προσφέρει ολιστική χαλάρωση στο σώμα, δημιουργώντας μία αίσθηση έντονης ευφορίας. Πρόκειται για ένα ολιστικό σύστημα αναζωογόνησης του προσώπου, το οποίο συνδυάζει την εφαρμογή δύο κυρίως τεχνικών.
• Την τεχνική απελευθέρωσης της μυϊκής έντασης κατά το οποίο οι μύες του προσώπου, όπως κι όλο το μυϊκό σύστημα, είναι σε άμεση επικοινωνία με τον εγκέφαλο διαμέσου του νευρικού συστήματος και δουλεύουν συνεχώς είτε ενεργά, είτε παθητικά για την κίνηση του σώματος και
• Την τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού κατά την οποία διεγείρονται τα κύτταρα του συνδετικού ιστού (ινοβλάστες), ώστε να παράγουν πρωτείνες κολλαγόνου κι ελαστίνης.
Η τεχνική Rejuvance είναι απολύτως φυσική, αφού χειρίζεται την φυσιολογία του οργανισμού και επομένως δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργίες. Επιπλέον είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε κατά την εφαρμογή της να ανορθώνει, να αναζωογονεί και να αναδεικνύει κάθε σημείο του προσώπου επαναφέροντας το «φυσικό του σχήμα».
Το εκπληκτικό είναι ότι παρόλο που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το κρανίο, τον λαιμό και τους ώμους, η επίδραση του εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και σε όλο το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, χαρίζοντας ταυτόχρονα ομορφιά και ευεξία.
Με άλλα λόγια το Rejuvance είναι ένα πάντρεμα τεχνικών, που προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι ίσως το «αιθέριο έλαιο» των ειδών της μάλαξης με ψυχικά και ενεργειακά ευεργετήματα και όχι απλά η ολιστική θεραπευτική μάλαξη του προσώπου.

Ομορφιά = Μόνο ό,τι είναι αληθινό είναι όμορφο

Τηλέφωνο: 6934119026

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

REJUVANCE - Φυσικό lifting προσώπου Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας