Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Καλαμαρια   >   Πωλούνται   >   Οικιακές συσκευές

Morris Ψυγείο Δίπορτο Inox A++ S88211DAP€ 165   (Καλαμαρια)


Κωδικός αγγελίας: 74313-1-64807
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 20-06-2019 15:59:54
Απαντήστε στο: [email protected]   

Morris Ψυγείο Δίπορτο Inox A++ S88211DAP Καλαμαρια νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Οικιακές συσκευές Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Morris Ψυγείο Δίπορτο Inox A++ S88211DAP Καλαμαρια νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Οικιακές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Morris Ψυγείο Δίπορτο Inox A++ S88211DAP Καλαμαρια νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Οικιακές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Πωλείται το υπόψιν ψυγείο σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση!!!!!

Με inox look για μία αίσθηση πολυτέλειας, το δίπορτο ψυγείο Morris S88211DAP αποτελεί μία άκρως οικονομική πρόταση για κάθε μικρό νοικοκυριό αφού ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Α++, εξοικονομώντας έτσι έως και 40% ενέργεια συγκριτικά τα ψυγεία κλάσης Α. Σε ό,τι αφορά τα 207 lt συνολικής καθαρής χωρητικότητάς του, αντιστοιχούν σε 166 lt στη συντήρηση και 41 lt στην κατάψυξη. Ο μηχανικά ρυθμιζόμενος έλεγχος θερμοκρασίας θα χαρίσει στα τρόφιμά σου φρεσκάδα κατά την παραμονή τους στο εσωτερικό του ψυγείου, ενώ η δυνατότητα αλλαγής φοράς στην πόρτα του, χαρίζει στο τελευταίο επιπλέον ευελιξία.

Μεγάλο εσωτερικά
Στο εσωτερικό του ψυγείου της Morris θα βρεις γυάλινα ράφια, έτοιμα να υποδεχθούν τα τρόφιμα και τα σκεύη σου. Ειδικά για τα φρούτα και τα λαχανικά, διατίθεται συρτάρι με γυάλινο καπάκι ενώ ο εσωτερικός φωτισμός θα σου επιτρέψει να βρεις αυτό που ψάχνεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να ανάψεις το φως στην κουζίνα.

Κατάψυξη 4 αστέρων
Η κατάψυξη του ψυγείου είναι 4 αστέρων, διατηρώντας κρέατα, ψάρια και λοιπά τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ψυκτικό μέσο που χρησιμοποιεί το S88211DAP είναι το R600a.

Αθόρυβη λειτουργία
Ο θόρυβος που παράγει το ψυγείο ανέρχεται στα 40 dB, γεγονός που του επιτρέπει να λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα. Η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανέρχεται στις 170 kWh.

Τηλ . 6932667893

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας