Ελλάδα   >   Ν. Κοζάνης   >   Κοζάνη   >   Πωλούνται   >   Άλλα είδη

MEX NUTRITION SIZE MAX 6800 GR€ 45   (Κοζάνη)


Κωδικός αγγελίας: 50614-1-25121
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 08-07-2014 07:49:03
Απαντήστε στο: [email protected]   

Μόνο υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες (ISO-95, WPC-85, MPC, MPI, EA και CC), υδατάνθρακες (βρώμη, κριθάρι) και λιπαρά (MCT, λιναρόσπορο) περιέχονται στη Size Max! Όχι χαμηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες και φθηνά σάκχαρα!
Η Size Max αποτελείται από ένα συνδυασμό πρωτεϊνών άμεσης και βραδείας απελευθέρωσης πετυχαίνοντας συνεχή ροή αμινοξέων στον αίμα μειώνοντας κατακόρυφα τον χρόνο ανάρρωσης. Επιπλέον στη Size Max περιέχονται ελεύθερα Bcaa αμινοξέα για ακόμα ταχύτερη αποκατάσταση αλλά και για ενίσχυση του θετικού ισοζυγίου του αζώτου.
Όσον αφορά τον υδατάνθρακα εάν εξαιρέσεις τα ελάχιστα γραμμάρια που έχουν χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της γεύσης, η Size Max αποτελείται μόνο από σύνθετους υδατάνθρακες, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και πλούσιους σε φυτικές ίνες όπως είναι η βρώμη και το κριθάρι. Το αποτέλεσμα είναι συνεχόμενη σταθερή ενέργεια, δηλαδή ένα ιδανικό περιβάλλον για μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη.
Επιπλέον στη Size Max έχουν προστεθεί βασικά λιπαρά οξέα που ενισχύουν την αποβολή αντί της αποθήκευσης του λίπους ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην καλύτερη πέψη αλλά και στην ταχύτερη ανάρρωση.
Τέλος η Size Max έχει ενισχυθεί με πεπτίδια γλουταμίνης (για βελτίωση της αποκατάστασης), Α-λιποϊκό οξύ (για βέλτιστη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και διατήρηση σταθερών επιπέδων σακχάρου στο αίμα για "καθαρά" κέρδη) και βιταμίνες και μέταλλα!
Μεταφορικα με αντικαταβολη εφτα ευρω, μεσω Paypal πεντε ευρω!
[email protected]
Δειτε τις αλλες αγγελιες μου!

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

MEX NUTRITION SIZE MAX 6800 GR Κοζάνη νομού Κοζάνης, Μακεδονία Άλλα είδη Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας