Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Νεα Φιλαδελφεια   >   Πωλούνται   >   Ζώα - Κατοικίδια

Jasmine ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ   (Νεα Φιλαδελφεια)


Κωδικός αγγελίας: 48405-1-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-12-2013 18:01:19
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Η Jasmine είναι μία κούκλα βγαλμένη από τις 1000+1 νύχτες!!! Έχει χάρη καλούς τρόπους και λατρεύει τους ανθρώπους! Είναι μια μουσούδα 8 μηνών που είχε την ατυχία να γνωρίσει από κουταβάκι την σκληρή και άκαρδη πλευρά των ανθρώπων. Παρ'όλο που δεν γνώρισε ποτέ ένα ζεστό σπίτι και το χάδι μιας οικογένειας δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Είναι έτοιμη να ανοίξει διάπλατα την καρδούλα της και να τους βάλει όλους μέσα! Τα πάει τέλεια με άλλα σκυλάκια και παιδάκια και της αρέσουν πολύ οι βόλτες. Περιμένει με μεγάλη αγωνία αυτούς που θα την σώσουν από το κρύο του χειμώνα και την μοναξιά, για να απολαύσει κι αυτή την γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Θα γίνει μεσαίου μεγέθους και είναι υγιέστατη. Θα δοθεί εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη σε ανθρώπους που θα την λατρέψουν και θα την κρατήσουν κοντά τους για πάντα κάνοντας την ζωή της ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Τλφ υιοθεσίας: 6944949741 (# 25700 / 2005)

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

Jasmine ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ Νεα Φιλαδελφεια νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Jasmine ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ Νεα Φιλαδελφεια νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Jasmine ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ Νεα Φιλαδελφεια νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Jasmine ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 1000+1 ΝΥΧΤΕΣ Νεα Φιλαδελφεια νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ζώα - Κατοικίδια Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας