Ελλάδα   >   Ν. Μεσσηνίας   >   Καλαμάτα   >   Οχήματα   >   Εξαρτήματα αυτοκινήτου / μοτό

InCarWiFi€ 95   (Καλαμάτα)


Κωδικός αγγελίας: 44408-2-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 20-03-2014 21:40:03
Απαντήστε στο: [email protected]   

...Το InCarWiFi είναι μια πρωτοποριακή κατασκευή ιδιωτικού ασύρματου δικτύου, η οποία εφαρμόζεται σε οχήματα παντός είδους, όπου και επιτρέπει σε όλους τους επιβάτες σας την πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας σε υψηλές ταχύτητες 4G.Παρέχει τη δυνατότητα να είναι συνδεδεμένοι πολλοί χρήστες ταυτόχρονα με οποιαδήποτε φορητή συσκευή (laptop, smartphone, tablet).
...Οτιδήπο τε κάνετε μέσω του διαδικτύου στο σπίτι σας, τώρα μπορείτε να το κάνετε και στο όχημα σας! Δείτε τα e-mail σας, παίξτε παιχνίδια, σερφάρετε, δημοσιεύστε φωτογραφίες, παρακολουθήστε ένα βίντεο, μπείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μιλήστε δωρεάν έχοντας τα κατάλληλα προγράμματα εγκατεστημένα π.χ. skype.
...Το InCarWiFi επιτρέπει τη σύνδεση με το διαδίκτυο μέσω υψηλής ταχύτητας 4G σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς(ταξί, λεωφορεία , τρένα),καθώς επίσης και σε δημόσιους οργανισμούς (δήμους, αστυνομία, πυροσβεστική, νοσοκομεία κλπ .)Έτσι θα μπορείτε να διαχειρίζεστε από το όχημά σας τις διάφορες εργασίες σας χωρίς να χρονοτριβείτε!
...Το InCarWiFi μπορεί επίσης να υποστηρίξει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε οχήματα εν κινήσει ή σταθμευμένα. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί να έχει ζωντανή εικόνα. Τοποθετώντας κάμερες ασφαλείας σε λεωφορεία, ταξί, φορτηγά, ασθενοφόρα, σκάφη κλπ., μπορούμε να προστατεύσουμε την κινητή περιουσία των ιδιωτών και των εταιριών, καθώς και τους εργαζόμενους οδηγούς σε αυτά.

...Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε, και μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του συστήματος.
Το σύστημα αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα προρυθμισμένο, σε συνεννόηση με τον τελικό πελάτη βάση της επιλογής του παρόχου internet.

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

InCarWiFi Καλαμάτα νομού Μεσσηνίας, Πελοπόννησος Εξαρτήματα αυτοκινήτου / μοτό Οχήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας