Ελλάδα   >   Ν. Χαλκιδικής   >   Νεος Μαρμαρας   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

HAUS RENA ROOMS€ 45   (Νεος Μαρμαρας)


Κωδικός αγγελίας: 49277-3-75913
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 18-07-2015 21:13:43
Απαντήστε στο: [email protected]   

Ένα σπίτι αρκετά ευρύχωρο που αποτελείται από έξι υπεράνετα διαμερίσματα φουλ εξοπλισμένα για να καλύψουνε ακόμη και την παραμικρή σας ανάγκη. Το κάθε δωμάτιο έχει και κάτι διαφορετικό να δώσει στον επισκέπτη ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του.

Τα τρία πρώτα δωμάτια βρίσκονται σε όροφο και διαθέτουν κλιματισμό ψύξη ή θέρμανση, μαγειρικά σκεύη και μικροεργαλεία κουζίνας, τηλεόραση, ψυγείο.

Δωμάτιο του βορρά 33 τ.μ. έχει δύο μπαλκόνια ένα στην πλευρά της κρεβατοκάμαρας, που βλέπει στο βουνό και ένα μπαλκόνι από την πλευρά της κουζίνας όπου διατίθεται ένα μονό κρεβάτι.

Δωμάτιο του ήλιου 55.τ.μ. λέγεται έτσι γιατί το βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες. Ιδανικό για τετραμελή οικογένεια αφού διαθέτει τέσσερα κρεβάτια δύο σε κάθε δωμάτιο, πολυθρόνα πτυσσόμενη που γίνεται κρεβάτι, ηλεκτρικό φουρνάκι, πολύ μεγάλο μπαλκόνι, δύο τραπέζια ένα στην κουζίνα και ένα στο μπαλκόνι.

Δωμάτιο της αμπέλου 45τ.μ. λέγεται έτσι γιατί χαρακτηρίζεται από το κλίμα που είναι σκαρφαλωμένο στον επάνω όροφο και περιτυλίγει όλο το μπαλκόνι του, το οποίο είναι επίσης πολύ μεγάλο και βλέπει σε δρόμο. Το δωμάτιο διαθέτει κρεβατοκάμαρα, μεγάλο χωλ με έναν πτυσσόμενο καναπέ, κουζινοτραπεζαρία και μονό κρεβάτι.

Δωμάτια garden. Λέγονται έτσι γιατί έχουν επαφή με το έδαφος. Και τα τρία βλέπουνε σε κήπο. Τα πλεονεκτήματα τους είναι πολύπλευρα.
Ιδιαίτερα για ηλικιωμένους και για οικογένειες με μικρά παιδιά, προτιμώνται περισσότερο αφού δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες. Τα Δωμάτια garden είναι πολύ δροσερά και απομονωμένα. Είναι η ιδανική λύση γι αυτούς που ψάχνουν ησυχία και μόνο ησυχία. Επί πλέον η πίεση του νερού είναι πάντα υψηλότερη ακόμα και όταν γίνεται προσωρινή διακοπή παροχής νερού από τον δήμο. Αυτό συμβαίνει σπανίως π.χ. εγκατάσταση έργων ή κάποια καταστροφή.
Τέλος, το HOUSE RENA διαθέτει και άλλες ανέσεις γενικότερα που παρέχονται σε κάθε επισκέπτη.

Μικρά παιδικά κρεβατάκια, σε περίπτωση που έχετε μωράκι.

Barbeque (=ψησταριά) η οποία είναι πάντα διαθέσιμη. Περιοδικά, ωστόσο οργανώνονται βραδιές Barbeque και από το HOUSE RENA ανάλογα με τον όγκο αφίξεων.

Ο κήπος και η αυλή είναι τόσο άνετα που μπορείτε σίγουρα να έχετε τα παιδιά σας κάτω από τα μάτια σας.

Η περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι, ευτυχώς έχει πλατιούς δρόμους και δέντρα όπου μπορείτε να παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ HOUSE RENA
Από όλες μας τις παροχές, πιο πιο πολύ επενδύουμε στην υγιεινή και καθαριότητα όλων των χώρων. Σ’ αυτό πραγματικά, δεν μας ανταγωνίζεται καμία άλλη μονάδα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ικανοποιηθεί κατά 100% κάποιος πελάτης από ανέσεις και να τις βρει σ’ ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Θα τολμούσαμε όμως να συγκριθούμε σε επίπεδο καθαριότητας.

Εμβαδόν: 55 τ.μ. (0.82 ευρώ/τ.μ.)
Ενεργειακή κλάση: -
Υπνοδωμάτια: 2 υ/δ
Σκυλιά ΟΧΙ αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

HAUS RENA ROOMS Νεος Μαρμαρας νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

HAUS RENA ROOMS Νεος Μαρμαρας νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 1)
HAUS RENA ROOMS Νεος Μαρμαρας νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 2)
HAUS RENA ROOMS Νεος Μαρμαρας νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας