Ελλάδα   >   Ν. Κορινθίας   >   Κόρινθος   >   Υπηρεσίες   >   Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια

ENOIKIAZETAI ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ€ 320   (Κόρινθος)


Κωδικός αγγελίας: 67462-7-71072
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 01-07-2020 19:30:58
Απαντήστε στο: [email protected]   

ENOIKIAZETAI ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ENOIKIAZETAI ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
ENOIKIAZETAI ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
ENOIKIAZETAI ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

ENOIKIAZETAI ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ


Η Villa Melia είναι ένα άνετο και πολυτελές καταλύματα στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας, μόλις 1 ώρα από την Αθήνα. Είναι μια ιδιωτική βίλα εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να φιλοξενήσετε μια παρέα έως και 8 ατόμων.

Οι εσωτερικοί της χώροι, αποτελούνται από τρία κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια, ένα παιδικό δωμάτιο, δύο μπάνια με ντους, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα όπου οι επισκέπτες μπορούν να μαγειρέψουν. Η βίλα προσφέρει δωρεάν ίντερνετ, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πλυντήριο ρούχων, κουτί πρώτων βοηθειών και όλα τα απαραίτητα είδη και συσκευές για μια άνετη διαμονή.
Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της βίλας είναι ο εξωτερικός της χώρος. Ανοίγει σε μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Ο κήπος είναι γεμάτος δέντρα και λουλούδια και η ιδιωτική πισίνα προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες. Επίσης, διαθέτει εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και μπαρ πισίνας.
Δημιουργεί το τέλειο καταφύγιο διακοπών για οικογένειες και παρέες φίλων!

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας