Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Γλυφαδα   >   Υπηρεσίες   >   Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια

Ταξιδιωτικό Γραφείο GALEA TRAVEL€ 0   (Γλυφαδα)


Κωδικός αγγελίας: 57323-7-51541
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 29-06-2020 12:44:47
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ταξιδιωτικό Γραφείο GALEA TRAVEL Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ταξιδιωτικό Γραφείο GALEA TRAVEL Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Ταξιδιωτικό Γραφείο GALEA TRAVEL Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Ταξιδιωτικό Γραφείο GALEA TRAVEL Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Τουριστικές υπηρεσίες - Ταξίδια Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Ταξίδια... έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε!
Σύμβουλοι ταξιδιού για οποιαδήποτε ταξιδιωτική σας αναζήτηση...

Με κίνητρο την αγάπη και την εμπειρία μας από τα πολυάριθμα προσωπικά μας ταξίδια στην Ελλάδα και στον Κόσμο αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την δική μας ταξιδιωτική επιχείρηση, για να μπορέσουμε έτσι να κάνουμε το πάθος μας για τον μαγικό κόσμο του Τουρισμού και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη, καθημερινή μας ενασχόληση.

Το Galea Travel είναι ένα σύγχρονο ελληνικό γραφείο γενικού τουρισμού το οποίο παρέχει αξιόπιστες ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Ακριβώς στην καρδιά της Γλυφάδας και εντός του εμπορικού κέντρου “Vero Peso” εξυπηρετούμε καθημερινά τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το γραφείο μας, αλλά και τους ταξιδιώτες που προτιμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας από απόσταση, χρησιμοποιώντας τα μέσα που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία όπως Facebook, Skype, E-mail, Instagram, Οnline κρατήσεις, Τηλέφωνο, Φαξ.

Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με σκοπό την ικανοποίηση ακόμη και των πιο εξειδικευμένων ταξιδιωτικών σας αναγκών, παρέχοντάς σας άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματική αντιμετώπιση στο κάθε σας αίτημα.

Έχουμε επιλέξει ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το οποίο αξιολογούμε και επισκεπτόμαστε αρκετά συχνά προκειμένου να ελέγξουμε και να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στο χώρο του τουρισμού και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις της τουριστικής βιομηχανίας, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής μας και να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Galea Travel μπορεί να σας εξυπηρετήσει με τις πιο κάτω υπηρεσίες:

・Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εξωτερικού από την Πάτρα ή την Ηγουμενίτσα για την Ιταλία (Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι, Τεργέστη) και αντίστροφα.
・Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς όλα τα νησιά (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη, Δυτικές Κυκλάδες, Νησιά βορείου και ανατολικού Αιγαίου, Σποράδες, Επτάνησα).
・Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού, (Olympic Air, Aegean Airlines κ.λ.π).
・Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων εξωτερικού για οποιονδήποτε προορισμό στον κόσμο.
・Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
・Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
・Οργανωμένα ατομικά πακέτα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
・Οργανωμένες ομαδικές εκδρομές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
・Γαμήλια Ταξίδια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
・Λίστα Γάμου – Δωροεπιταγές.
・Κρουαζιέρες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
・Ομαδικά οργανωμένα ταξίδια για ειδικές ομάδες Ταξιδιωτών, (Σύλλογοι, Αθλητικά Σωματεία, Σχολεία, Κ.Α.Π.Η.), καθώς και ομάδες Ταξιδιωτών με Ειδικές Ικανότητες.
・Συνέδρια, Meetings, Events, Επαγγελματικά Ταξίδια, Εταιρικές Συναντήσεις, Ταξίδια Κινήτρων.

Θα είναι μεγάλη Χαρά για εμάς να μπορέσουμε να σας συμβουλέψουμε και να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε ταξιδιωτική σας αναζήτηση και βεβαίως να σας γνωρίσουμε και από κοντά !!!

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας